ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Βόλος-Λάρισα: Δώστε τώρα αντισταθμιστικά οφέλη για τους Μεσογειακούς

Το αίτημα να δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη για την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων από το Βόλο επαναλαμβάνουν με επιτακτικό τρόπο ο δήμος, οι βουλευτές και οι φορείς της περιοχής. Αυτό τόνισαν κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης το Σάββατο στο δημαρχείο του Βόλου που συγκάλεσε ο δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, υλοποιώντας τη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κατεγράφη κοινό μέτωπο βουλευτών του νομού Μαγνησίας, όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και φορών της πόλης, ενώ αντίστοιχο μέτωπο δημιουργείται και στη Λάρισα, όπως μετέφερε στη σύσκεψη τόσο ο δήμαρχος Βόλου όσο και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει και η Επιτροπή Διαβούλευσης στην οποία συμμετέχουν 50 φορείς, το σύνολο δηλαδή των κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης. Κι αυτό γιατί όπως είπε ο δήμαρχος Βόλου, «ζητάμε επίμονα εδώ και μήνες συνάντηση με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου