ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Φονικές φόλες στις Σταγιάτες


Στο μικρό και όμορφο χωριό, τις Σταγιάτες Πηλίου, τις τελευταίες εβδομάδες κάποιος ή κάποια άνανδρα, δειλά, αμόρφωτα, γελοία υποκείμενα, βάλθηκαν να εξοντώσουν όλα τα ζώα του χωριού με φόλες (γάτες – σκύλους) και τα κατάφεραν σε ένα μεγάλο βαθμό. Πέθαναν σκυλάκια και γατάκια και οι ιδιοκτήτες τους είναι απαρηγόρητοι και φυσικά οργισμένοι.

Ευτυχώς μερικά απ’αυτά σώθηκαν στο παρά πέντε. Τα ζώα που κυκλοφορούν έχουν όλα υιοθετηθεί και δεν είναι επιθετικά (πόσο επιθετική μπορεί άλλωστε να είναι μια γάτα). Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει είναι ότι αυτό που έκαναν είναι αξιόποινη πράξη και ότι θα έχουν ένα ολόκληρο χωριό εναντίον τους. Το χωριό είναι μικρό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Αν λοιπόν είναι από τις Σταγιάτες (πράγμα το οποίο απεύχομαι) φαντάζομαι ότι η διαμονή τους εκεί δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη….(κάποια στιγμή θα βρεθεί)

Εκτός αυτού υπάρχει και αστυνομία και νόμοι. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν, τους έχω νέα… ψηφίζεται νομοσχέδιο υπέρ των ζώων. Κακοποίησες ζώο; Φυλακή και τουλάχιστον 30.000 ευρώ πρόστιμο! Πόσα θανάτωσες?

Τα λέμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου