ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΖΩΩΝ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Δεν σταματάει να πετάει φόλες ο μανιακός στο χωριό Σταγιάτες Πηλίου έχοντας βάλει σκοπό να εξοντώσει όλα τα ζώα!!!!!

Οι κάτοικοι έχουν πλέον αποκτήσει την γνώση και τον φαρμακευτικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της δηλητηρίασης των κατοικιδίων τους.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κανένα από τα σκυλιά τα οποία έχουν δολοφονηθεί δεν ήταν αδέσποτο. Όλα ήταν εμβολιασμένα, στειρωμένα, ήμερα και υιοθετημένα από κατοίκους.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

Χτες, 28/06/2001 οι κάτοικοι κατάφεραν να αποτρέψουν εγκαίρως την δολοφονία (για δεύτερη φορά) μιας όμορφης και χαρούμενης σκυλίτσας. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για το νεαρό σκυλάκι το οποίο βρέθηκε νεκρό δίπλα στην παιδική χαρά όπου παίζουν τα παιδιά του χωριού. Τα περιστατικά είναι αμέτρητα (πάνω από τριάντα)!!! Όλες οι φόλες τοποθετούνται «επιμελώς» κοντά στην παιδική χαρά και στην πλατεία του χωριού όπου παίζουν τα παιδιά!!!! Μέχρι τώρα καμία αρχή δεν έχει εμφανιστεί….

Η οργή των κατοίκων κορυφώνεται και δεν πρόκειται να καταλαγιάσει πρίν βρεθεί και ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο ψυχασθενής που έχει αναστατώσει ένα ολόκληρο χωριό.

Επιπλέον κάποιος έκλεισε σε σακούλα τέσσερα κουταβάκια και τα πέταξε στα σκουπίδια!!! Ευτυχώς τα παιδιά του χωριού τα βρήκαν εγκαίρως.

Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο χωριό να αναδειχθεί για τις φόλες του και όχι για την υπέροχη φύση του…

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του ως άνω επικίνδυνου υποκειμένου να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με το mailto:stagiates.pelion@gmail.com


1 σχόλιο:

  1. τι ειναι αυτα τα πραγματα που κανουν ορισμενοι?δεν ντρεπονται?τοση κακια εχουν μεσα τους?ευχομαι να βρεθει κ να του επιβληθει η χειροτερη ποινη αν κ ειμαστε στην ελλαδα...κριμα τα καημενα τα ζωακια....κ κριμα για την παιδεια αυτου του "ανθρωπου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή